Kennel

AllmÄnt om valpar frÅn ElsamÅves!

Valpkullen föds upp i hemmamiljö. Valparna är redo att flytta till sina familjer när de är 8 veckor gamla. De är då registrerade i SKK. De är avmaskade, veterinärbesiktigade och vaccinerade. ID märkta med mikrochip. Valparna är förhandsförsäkrade i Agria och uppfödarförsäkring mot ”dolda” fel finns. Ett års medlemskap i Rasklubben dansk-svensk gårdshund ingår. Valpfoder för den första tiden, skötselinstruktioner och snuttefilt medföljer varje valp.

Utbildning

Kursintyg - Uppfödarutbildning Jag, Annika, har genomgått Svenska Kennelklubbens Uppfödarutbildning på distans. Utbildningen genomförs under 22 veckor och ger grundläggande kunskap om vad som krävs av en hunduppfödare genom att behandla bland annat: Anatomi, Utfodring, Genetik, Juridik, Avelsmål .


 

Planer

Valpar väntas omkring 18/7

Elsamåves Finfina Freja ”Freja” och Stallbacka’s Serious Surprice ”Allan” är parade så nu hoppas vi på fina valpar. Båda föräldradjuren är snälla, okomplicerade och trevliga hundar. Allan har gjort stora framgångar i utställningsringen och Freja älskar framför allt nose work och agility.

Klicka på bild för större visning!
 

Upp